Kosten en vergoedingen

De duur per behandeling is drie kwartier.

Tarief per behandeling is € 50 (excl BTW).

Meestal zijn 4 tot 6 sessies voldoende om uw klachten te verminderen of beter hanteerbaar te maken. Voorafgaand aan de start van de behandeling is een intake. Voorafgaand aan de intake krijgt u een vragenlijst toegestuurd die we tijdens de intake bespreken. De intake duurt een half uur en kost € 25 (excl BTW).


Zorgverzekering

U kunt uw sessies voor de lichaamsgerichte therapie gedeeltelijk vergoed krijgen met een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. Dit geldt alleen voor bepaalde zorgverzekeraars (zie hieronder). De EMDR en ACT behandelingen worden niet vergoed.

Check daarom voor het juiste bedrag svp de eigen zorgverzekering of kijk bij CAT vergoedbaar.

U ontvangt van mij een factuur die u zelf declareert bij uw verzekering. Via de verzekering ontvangt u de vergoeding waarop u recht heeft. Wanneer u de zorgverzekeraar belt om te vragen of mijn sessies vergoed worden, is het belangrijk te melden dat het om Massage therapie (code 24017) gaat. Tevens ontvangt u bij de factuur nog aanvullende informatie die u nodig heeft om de behandeling(en) te declareren.

Goed om te weten: Het eigen risico is niet van toepassing bij een aanvullende verzekering. De vergoeding die u krijgt, hoeft u dus niet via het ‘eigen risico’ terug te betalen.