mix en match uw massage

Mix en match

Mix en match betekent dat u aan kunt geven wat u wilt ervaren. U kunt kiezen uit diverse modulen: ontspanningsmassage, dieptewerk, massagestoel, gezichtsmassage.  Ook kunt u aangeven of u light, medium of heavy gemasseerd wilt worden. Uitgangspunt is dat u in de massage niet verder gaat dan het ervaren van ‘happy pain’

Werkwijze

Om de massage optimaal af te kunnen stemmen op u, maak ik gebruik van vijf verschillende massagevormen. Dit zijn klassieke massage, dynamische massage, strekkingen (ook wel yoga massage genoemd), bindweefsel massage en energetische massage. Elk lichaam is uniek en door hierop af te stemmen heeft u meer resultaat van de massage en blijft de massage voor mij als masseur elke keer weer een gezamenlijke creatieve zoektocht. U kunt aangeven waar we aan gaan werken: de rug, de nek, de kuiten of misschien liever een ontspannende massage voor het hele lichaam.

Tarieven

Een sessie van 30 minuten € 25 Een sessie van 45 minuten € 35 Een sessie van 60 minuten € 45 Een sessie van 75 minuten € 55 Voor een eerste sessie kunt u kiezen uit de sessie van 45 minuten of 60 minuten. Dit geldt niet voor de stoelmassage. Aanvullend: Er kan niet met pin worden betaald. Betalen via Tikkie is mogelijk

Contact en afspraak

Wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met 06 – 392 81 711 en vragen naar Nelleke Eelman. Ook kunt u een Whatsapp of een mail sturen. De openingstijden van de praktijk zijn van maandag tot en met vrijdag van 19.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 – 17.00 uur. Alleen op afspraak. De Vossenbult | Praktijk voor integrale massage Diepenheim Esweg 8 , 7478RH Diepenheim

Ontspannende massage

Tijdens een volledige ontspanningsmassage zweeft u langzaam weg in een diepe rust.  De massage zelf duurt circa 45 minuten
 learn more

Diepe massage

Als u last heeft van bepaalde delen van uw lichaam kunt u ervoor kiezen om daar via de massage de diepte te gaan zoeken.  Deze massage gaat verder dan de huid- en spierlagen doordat ook het bindweefsel (fascia) wordt gemasseerd.
 learn more

Stoelmassge

Tijdens deze massage zit u in een ontspannen houding op een speciale massagestoel. De rug rekt zich, het hoofd is licht naar voren gebogen en steunt op een hoofdsteun en de armen steunen ontspannen voor uw borst. Rug, hoofd en armen worden gevitaliseerd.  Verschil met de andere massagevormen is dat deze massage over de kleding heen wordt gegeven.
 learn more

Gua Sha

Qua betekent schrapen en Sha betekent roodheid. Het is een techniek waarmee delen van het lichaam geactiveerd worden door een (pijnloze) schraaptechniek. Qua Sha is in te zetten voor verjonging in het gezicht of het bestrijden van pijn. In dat laatste geval vindt er een combinatie met drukpuntmassage plaats.
 learn more

Even voorstellen en bedrijfsgegevens

Nelleke Eelman

Eigenaar en masseur

Ik heb mijn opleiding voor integrale massage gevolgd bij Positive Touch . Dit is een opleiding die landelijk erkend is op HBO niveau door de KNTO/BATC. Momenteel volg ik het verdiepingsjaar voor holistisch masseur. Daarnaast oriënteer ik mij op de Thaise massage met als doel elementen hiervan te verwerken in mijn praktijk.
Positive Touch

BMS

Branchevereniging

Ik ben aangesloten bij de belangenvereniging in de massage en de sportverzorging (BMS) . Via de BMS beschik ik over een klachtenregeling.
BMS

Kamer van Koophandel

Registratie

KvK nummer: 64704912 BWT nummer: NL001440349B12