Gastenboek

7 antwoorden

 1. Bob Fetter schreef:

  Nelleke geeft een goede en professionele massage met, indien nodig, bepaalde aandachtspunten. Fijne sfeer.

 2. Marieke de Smet schreef:

  De stoelmassage was geweldig voor mijn rug, schouders, schouderbladen, armen en handen. Een stevige (geen pijnlijke) massage waardoor de energie goed ging stromen en er weer een gevoel van ontspanning en ruimte kwam in mijn lichaam. Heel erg fijn en absoluut voor herhaling vatbaar.

 3. Caroline schreef:

  Deze week een pakkende massage gehad bij Nelleke. Wat knopen en blokkades in mijn rug en kuiten behandeld. Voelde direct goed aan. Ben zeer tevreden over het eerste resultaat. Wat een heerlijk relaxte ruimte cq omgeving overigens!!!

 4. Tine schreef:

  Een heerlijke massage in een prettige ruimte met aandacht en vakkundigheid gegeven, heeft ervoor gezorgd dat ik me weer fijn en goed in mijn lichaam voel zitten. De druk is van mijn schouders en alles voelt weer in harmonie. Ik heb me voorgenomen regelmatig terug te komen om zo de balans vast te kunnen houden.

 5. Walter schreef:

  Heb er een heerlijke behandeling op maat ondergaan dmv een aandachtvolle massage van mijn geblokkeerde rug en schouders. Alles in een rustgevende en sfeervolle ruimte. Voelde na afloop eindelijk weer eens een mate van ontspanning in mijn lijf.

 6. Dina Postma schreef:

  In een mooie ruimte kon ik me, door de rustige en deskundige manier van doen van Nelleke, overgeven aan de professionele massage. Erg fijn om zowel fysiek als mentaal te ontspannen en daardoor op te laden. Het maakt me weer bewust hoe belangrijk het is om op deze manier aandacht te schenken aan je lichaam en daardoor aan jezelf. Dat is belangrijk, zeker in drukke tijden waarin sprake is van de nodige stress. Ik kom zeker terug!

 7. William schreef:

  Vanuit een werkelijk prachtige en warm aangeklede accommodatie werkte Nelleke rustig en zorgvuldig dmv korte gesprekken en integrale massage aan mijn nek en rugklachten. Het heeft mij enorm geholpen om snel de draad weer op te pakken. Dank je wel Nelleke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.