Over de Vossenbult

Ik ben Nelleke Eelman. Jaren geleden begon het te kriebelen. In mijn werk was ik voornamelijk met het hoofd bezig. Om meer balans hoofd-lichaam te krijgen ben ik diverse cursussen en opleidingen gaan volgen. Ik heb nog dagelijks profijt dat ik energiebronnen in mijn lichaam heb leren ontdekken en deze bewust kan activeren. Daarnaast heb ik ontdekt dat ons lichaam een weerspiegeling is van hoe we ons voelen in onze diepere lagen. Een klacht waar we maar niet vanaf komen, kan een signaal zijn voor iets onderliggends. Dit onderliggende onderzoeken kan inzichten geven waardoor je als mens weer verder komt. Omdat ik dit zelfonderzoek bij anderen wilde gaan begeleiden, ben ik een 2-jarige opleiding voor holistisch massagetherapeut gaan volgend bij Positive Touch. Dit is een opleiding die landelijk erkend is op HBO niveau door de KNTO/BATC.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) om u als client de zekerheid te geven dat u met een gekwalificeerd beroepsbeoefenaar te maken heeft.  Ik hanteer de beroeps- en gedragscode en de klachtenregeling van de CAT. Beide regelingen zijn na te lezen in de praktijk. Klik hier voor de algemene voorwaarden. Klik hier voor het privacy statement

De praktijkruimte


“Vanuit een werkelijk prachtige en warm aangeklede accommodatie werkte Nelleke rustig en zorgvuldig door middel van korte gesprekken en integrale massage aan mijn nek en rugklachten. Het heeft mij enorm geholpen om snel de draad weer op te pakken.” William

massage Goor
massage Diepenheim
massage Neede
massage Hengevelde